Ubranka i rzeczy zawozimy bezpośrednio do Potrzebującej Rodzinki gdzie przebywa po tej tragedii
Księdza Piotra Skargi 6 m 16. Piotrów Trybunalski
A ja uważam, że miasto nie powinno im "dawać" dlaczego??? No chyba mając mieszkanie się je ubezpiecza. Ludzie musza sobie sami radzić. Brak ogromne kredyty i sobie radzić. Dlaczego ktoś komuś coś ma dawać??? Skąd te naleciałości dej???? Dej bo mi się należy. Oczywiście, że są wypadki losowe, ale myślę że każdy mądry, dorosły człowiek wie, że może się coś wydarzyć i ubezpiecza mieszkanie, siebie, rodzinę i nie liczy, że ktoś coś mu da. No ludzie!
Ubranka i rzeczy zawozimy bezpośrednio do Potrzebującej Rodzinki gdzie przebywa po tej tragedii
Księdza Piotra Skargi 6 m 16. Piotrów Trybunalski
Rodzinie pomoże dużo osób jak i rodzina. Sami nie zostaną. A miasto uważam że powinno dać im mieszkanie w wyremontowanychh kamienicach.
czyli rewitalizacja przebiega zgodnie z planem dobrze dobrze, młode stare miasto. problem z najmem nowych mieszkań z kamienicach obok się rozwiązuje dobrze dobrze.
Powiem tak, znam to towarzystwo...
Wiadomo stało się nieszczęście. Nigdzie to nigdy nie pracowało, teraz dostaną mieszkanie od miasta. Takim to zawsze się udaje. Dejta bo mi się należy!
Ale do pracy to wołem nie zaciągniesz!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!